Tolken tarieven

Tarieven:

De onderstaande tarieven zijn een indicatie. Ze kunnen per tolkopdracht, locatie en onderwerp verschillen. Voorafgaand aan een opdracht wordt het tarief en de levertijd met u afgesproken en per mail aan u bevestigd. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. Telefonisch tolken, gesprekstolken:

ē Uurtarief: vanaf Ä 60,- met een minimum van 1 uur. Afhankelijk van de opdracht en locatie worden ook reiskosten, reistijd en voorbereidingstijd berekend. In het weekend, na 18:00 en op feestdagen wordt een toeslag berekend. Een opdracht wordt na het eerste uur, per 15 minuten, naar boven afgerond.

ē Tarief halve dag (4 uur): ca Ä 240,-

ē Tarief hele dag (8 uur) : ca Ä 400,-

Talen waarin EFFE ZO - zorg op maat een tolk kan leveren:

ēTurks : ( Turks sprekende landen KirgiziŽ, Kazachstan, Turkije, Turkmenistan en Azerbeidzjan) ēArabisch : ( De Aziatische landen waar Arabisch een veel gesproken taal is zijn Bahrein , Irak, Koeweit , IsraŽl , JordaniŽ , Libanon , Oman , Qatar , Saudi-ArabiŽ , SyriŽ , de Verenigde Arabische Emiraten , Jemen , en de Palestijnse Territories. De Afrikaanse landen waar Arabisch wordt gesproken zijn Algerije , Djibouti , LibiŽ , Soedan , Tsjaad , Egypte , MauritaniŽ , TunesiŽ , Comoros , Eritrea , Marokko en Tanzania .)

ēIraans ( Farsi)

ēAfghaans ( Dari)

ēKoerdisch ( Kurmanci en Zazaki)

Aanvraag voor een tolk dient minimaal 2 werkdagen voor de opdracht te worden aangevraagd. De aanvrager dient bij de aanvraag aan te geven of er voorbereiding nodig is en om welk soort opdracht het gaat. Mocht de opdracht om wat voor een reden dan ook, niet door kunnen gaan dan dient men dit 24 uur van te voren af te melden. De onkosten gepaard met het regelen van de tolk, zal door ons bij u in rekening worden gebracht. Bij geen afmelding worden alle kosten in rekening gebracht. EFFE ZO - zorg op maat en de tolk/ vertaler zijn verplicht tot volstrekte geheimhouding van alle informatie die hij/zij in het kader van de opdracht van elkaar of uit andere bron hebben verkregen. Tolken is een vrije beroep, wij hebben zowel beŽdigde als niet beŽdigde tolken/ vertalers in dienst, dit omdat beŽdigde tolken in sommige talen erg moeilijk zijn te vinden.

Daarnaast maakt EFFE ZO - zorg op maat ook gebruik van de vertaling van hulpverleners met een niet Nederlandse achtergrond.